Opwekking komt eraan! // NIEUWSBRIEF APRIL

Opwekking komt eraan! // NIEUWSBRIEF APRIL

Ein-de-lijk…

…is hier dan mijn nieuwsbrief van april.

Het is een beetje raar om een nieuwsbrief die over april gaat halverwege mei te versturen, maar goed. Beter laat dan nooit! Het duurde dit keer een stuk langer dan gewenst, omdat ik hogere prioriteiten had, met als voornaamste mijn cd. Ik heb er ontzettend hard aan gewerkt, en heb veel vooruitgang geboekt, en daarom deel ik graag met jullie een stukje van het titellied: Drink & Rejoice. Hij is nog zeker niet af, maar het onderstaande fragment komt zeker in de buurt van wat het zal worden!

Ieder lied waaraan ik werk kost wel een volle werkweek om hem te voltooien, en ik wou gewoon graag dit fragment aan jullie tonen, maar wou wel dat het alvast goed klonk, dus vandaar dat het allemaal wat uitliep. Over uitlopen gesproken, ik heb met tegenzin de releasedatum van mijn cd “Drink & Rejoice!” moeten verplaatsen naar eind juni/begin juli. (oftewel: 6 weken later dan gewenst) Ik hoop dat ik die deadline kan halen, maar het is gewoon ontzettend lastig in te schatten hoe lang ik nog nodig heb.

De afgelopen maand is echt een gave maand geweest! Zoals ik van tevoren aangaf, mocht ik meermaals spreken op diverse plekken. En dat was erg gaaf! Ik merk dat ik echt veel energie haal uit het bemoedigen een inspireren van mede-gelovigen. Dit keer is de nieuwsbrief wat anders dan anders. Hij is wat later, maar ook wat informeler. Daarom laat ik een mooi verhaaltje – om alles wat ik heb meegemaakt aan elkaar vast te knopen – achterwege. Hieronder zie je een opsomming van de hoogtepunten van april, in chronologische volgorde. Wanneer de tekst blauw is, kun je erop klikken, en krijg je een vlog te zien van de gebeurtenis (jup, ik ben veel meer gaan vloggen dan eerder):

Zoals je ziet, ben ik aardig aan het “vloggen” geslagen. Een tijd geleden vroeg ik jullie om te bidden dat ik weer passie kreeg om te vloggen. Ik zou bijna zeggen dat dat gebed iets te radicaal beantwoord is. Ik merk dat alles een stuk gemakkelijker gaat, en dat ik het een stuk leuker vind. Wat ook helpt, is dat ik sinds begin vorige maand een gyroscoop (gimbal) voor mijn smartphonecamera heb, waardoor alle beelden veel strakker, minder schokkerig, en een stuk professioneler zijn. Dat maakt het vloggen natuurlijk ook veel leuker!

Zo leuk zelfs, dat ik momenteel ook zogeheten “weekvlogs” maak voor mijn gemeente. Er gebeurt veel in de Vluchtheuvel, vooral doordeweeks bij de diverse activiteiten. Om mensen (zowel leden als niet-leden) op de hoogte te brengen van (en enthousiast te maken voor) wat God tijdens activiteiten als: 1. Healing Rooms, 2. Aan Tafel (samen met ongelovigen in de kerk eten), Alpha Cursus, Overflow (Bijbelschool), etc. doet, monteer ik de beelden die gemeenteleden mij over die activiteiten opsturen, om vervolgens de weekvlog in de zondagdienst te tonen. Bij interesse kun je ze hier checken: www.Vluchtheuvel.org/YouTube.

Aankomende maand

Uit gewoonte gebruik ik de term “aankomende maand”, maar dat klinkt een beetje gek als je al halverwege de maand bent. Afijn. Deze maand staat in het teken van Opwekking. Net als de afgelopen vier jaar draai ik mee in de nazorg op het jongerenterrein van Opwekking. De afgelopen drie jaren waren stuk voor stuk geweldig! Opwekking 2015 was voor mij persoonlijk een herstel in mijn hart en roeping na een zeer lastig jaar. Opwekking 2016 stond natuurlijk in het teken van de grote genezingen die plaatsvonden. Zie video 1, video 2 en video 3. Opwekking 2017 stond uiteraard in het teken van Zondagskinderen, de documentaire van Vice NL. Maar wat zal er gebeuren op Opwekking 2018? Ik verwacht grote dingen, en hoop dat jullie meebidden voor een grote doorbraak van hemel op aarde!

Verder is op 26 mei de EO Jongerendag, hier in Arnhem! Ik ben er weer bij, net als de voorgaande jaren… Niet om te ontvangen, maar om uit te delen. En tja, de kerk is vaak genoeg nog het zendingsveld, dus maak ik handig gebruik van zo’n leuke bijeenkomst om de hoek. De vorige keren gebeurden er ook echt gave dingen, zoals vorig jaar, toen meerdere jongeren plotseling bevrijdt werden van jarenlange rookverslaving, en na gebed plotseling volledig hun conditie terug hadden (dit was blijvend). Hier kijk ik dus ook naar uit!

Financieel


Laatst zei ik dat ik hoopte om spoedig via een christelijke stichting giften belastingaftrekbaar te kunnen gaan ontvangen. Ik bleek helaas tóch niet in aanmerking te komen voor de diensten van die stichting… Maar niet getreurd! Wegens een misverstand dacht ik altijd dat het niet mogelijk was om mijn giften via mijn gemeente te laten verlopen, en het zo belastingaftrekbaar te maken. Echter, dat blijkt dus wel mogelijk!

Vanaf nu af aan kun je giften belastingaftrekbaar overmaken naar:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Had ik dit maar eerder geweten… Ik was echt al twee jaar op zoek naar zo’n ANBI-status-constructie, dan ontdek ik bij toeval dat ik er wekelijks naar toe ga. Lol! Uiteraard kun je mijn bediening nog steeds steunen via:

PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Dankpunten

  • Ik ben dankbaar voor de gelegenheden die ik had om mensen te bedienen met het Goede Nieuws, en zo ook onderwijs te geven over de Heilige Geest.
  • Ik ben dankbaar voor de ontwikkelingen rondom mijn cd. Het mag dan allemaal wel niet zo snel gaan als gewenst, toch ben ik zeer tevreden over de huidige ontwikkelingen.
  • Ik ben dankbaar voor en kijk uit naar Opwekking en EO Jongerendag.
Gebedspunten

  • Bid voor een voorspoedig en glorieuze Opwekking & EO Jongerendag.
  • Bid voor bovennatuurlijke hulp in het pittige proces van het maken van een cd.
  • Bid voor genezing in mijn linker been. Alhoewel ik recent van een maat een gratis behandeling aan mijn been kreeg, waardoor mijn bovenbeen nu beter op z’n plek zit, heb ik nog steeds wel last van alle pezen en spieren in dat gebied. Ik mis het sporten ontzettend, en het zou gaaf zijn als ik deze zomer lekker veel kan bewegen!


Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


P.s. Deze nieuwsbrief was een maand geleden verzonden, maar was er tot op heden niet aan toegekomen om hem online te gooien.

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.