19 Oktober Releaseparty “DRINK & REJOICE” // NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

19 Oktober Releaseparty “DRINK & REJOICE” // NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

Mijn CD is bijna af!

Vrienden! Ik werk er al een jaar naartoe, waarvan negen maanden nagenoeg fulltime… En over een maand is dan zover! De release van mijn debuutalbum “Drink & Rejoice”! Ondanks alle vertraging en tegenslagen ben ik super dankbaar dat we tot dit punt gekomen zijn. In de vorige nieuwsbrief vroeg ik jullie om te bidden voor dit hele proces, en specifiek voor één ding: één bestand van een liedje (Lopen over water) waar ik meer dan 30 uur aan besteed had, was stuk. Ik had geen flauw benul van de aard van het probleem. Maar gelukkig vond ik een oplossing, toen ik besloot om niet meer vanuit frustratie maar vanuit overgave aan de cd te werken. Zit trouwens een mooie geestelijke les in!

Vanaf het moment toen ik een oplossing vond, ging het als een raket! In één week maakte ik twee liedjes – from start to finish – helemaal af, om maar wat te noemen. (Normaal gesproken kost een liedje mij ruim anderhalve week werk.) Zo’n beetje alles zat mee. Ik ervoer het echt als een gebedsverhoring. En gisteren hakte ik de knoop door over de releasedatum: vrijdagavond 19 oktober zal ik de cd op een gave en knallende manier openbaar maken. Maar daarover later meer, maar eerst wil ik de onderstaande video met jullie delen, waarin je van ieder lied dat op de cd komt, een korte impressie krijgt. Enjoy!

Aankomende maand

Zoals al aangegeven zal ik de cd op vrijdag 19 oktober releasen, en jij bent uitgenodigd! De avond – die in Arnhem plaatsvindt – begint om half 8 en zal zeker niet saai zijn (denk aan: band, hapjes, drinken, gezelligheid, etc.). De entree is gratis, en na afloop kan je uiteraard de cd kopen. Ik heb geen flauw benul hoeveel mensen er komen, en we hebben niet oneindig veel zitplaatsen, dus geef je zo snel mogelijk op via Eventbrite: https://www.eventbrite.co.uk/e/cd-release-drink-rejoice-tickets-50338253070. Daar vind je ook verdere informatie, zoals de locatie, etc.. Voor zij die op Facebook zitten: wees a.u.b. zo lief om ook op Facebook aan te geven dat je geïnteresseerd bent of dat je gaat, want dan toont Facebook het evenement aan een groter publiek: https://www.facebook.com/events/1712162805579963/ En als je enkele vrienden wilt uitnodigen voor de release, dan is dat ook super! (Dank je!)

De laatste tijd vlog ook nauwelijks meer, allicht was je dat al opgevallen. Dat heeft uiteraard te maken met de cd. Ik verwacht dat dat binnenkort weer anders is, en dat ik ook meer zal gaan evangeliseren. Ik kan er bijna niet meer op wachten eerlijk gezegd! De week na de release komt er bijvoorbeeld een grote groep Engelsen in mijn thuisgemeente – van een bevriende kerk in Engeland – en geheid zullen we dan meermaals gaan evangeliseren. Ook komt Rob Radosti (die in januari zou komen, maar helaas moest afzeggen wegens kritische thuissituatie) begin november voor drie dagen naar Nederland. Ook dan zullen we geheid gaan evangeliseren.

De bovenstaande flyer zullen we ook spoedig op Facebook gooien en in papieren vorm verspreiden. We hebben echter nog niet alle details rond, vandaar dus dat je je nog nergens kan opgeven. (UPDATE! JE KAN JE OPGEVEN VIA: https://www.eventbrite.co.uk/e/rob-radosti-in-nederland-revive-and-reform-europe-tour-tickets-50134685193 De volgende nieuwsbrief zal ik consequent op 1 oktober versturen, dus dan hoor je er meer over! Betreft het feit dat deze nieuwsbrief 16 daagjes te laat is: ik wou per se wachten met het verzenden, totdat ik de datum en de details van de releaseparty rond had. Dus vandaar 😉

De komende twee weken zet ik samen met Marc van der Meulen (mixen & masteren), Timon Quist (mixen) en Jakim Rozal (vocals) de puntjes op de i wat betreft de sounds. Mijn broer Erwin zal de vormgeving van de cd doen. (De afbeelding bovenaan deze mail heeft hij gemaakt, maar is niet de definitieve versie.) De cd komt overigens in een jewell case, en zal een boekje met teksten bevatten. De akkoorden komen op mijn website. En met de uitgeverij en de drukkerij zullen we er ook wel uitkomen.

Al met al blijf ik het nog druk hebben, maar de finish is in zicht!

Financieel


Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik ben super dankbaar voor iedereen die mij over de afgelopen maanden en jaren financieel ondersteund heeft. Door jullie is dit mogelijk. Ik hoop echt dat de cd het ruimschoots waard zal zijn! Maar hoe dan ook: bedankt!

Heb je het ook op je hart om mijn missie te ondersteunen? Overweeg dan om een maandelijkse gift te geven. Al is het 1 euro. (Ik heb één sponsor die al bijna drie jaar trouw 1 euro p.m. geeft. Super tof!) Met jouw steun hoop ik vele levens te mogen veranderen door de kracht van het evangelie!

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • Ik ben zeer dankbaar voor jullie gebed voor het productieproces van mijn cd: één lied wat ik als verloren achtte, deed het plotseling weer in de software, en sindsdien loopt het op rolletjes!
  • Dank jullie wel voor jullie gebed voor het jeugdwerk hier in Arnhem. Ik en mijn huisgenoot Baruch hebben besloten ons toe te wijden aan tweewekelijkse jeugdavonden op de vrijdagavond. De afgelopen vier avonden waren echt glorieus en meerdere jongeren zijn echt geraakt in hun harten, door de aanbidding, het onderwijs en gebed.
  • Ik vroeg om gebed voor nieuwe open deuren. Richting het einde van oktober zal ik op een studentenvereniging in Enschede spreken. Ik ben zeer benieuwd!
Gebedspunten

  • Blijf vooral bidden voor het jeugdwerk hier in Arnhem. Bid dat nieuwe jeugd op ons pad zal komen, zodat we hen tot een zegen mogen zijn.
  • Bid voor de laatste loodjes betreft de cd. Alhoewel we er bijna zijn, moeten er nog veel kleine klusjes gebeuren. Bid dat ik me er niet op verkijk en dat alles succesvol verloopt!
  • Blijf vooral bidden voor nieuwe open deuren!


Zoals altijd: bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartaprilmeijunijuli

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.