Vele jongeren vervuld met de Geest! // Nieuwsbrief Februari

Vele jongeren vervuld met de Geest! // Nieuwsbrief Februari

Vele jongeren vervuld met de Geest!


Hey hoi! Het is tijd voor mijn maandelijkse nieuwsbrief! Ik ben eigenlijk een week te laat met deze nieuwsbrief, maar beter te laat dan nooit!

De afgelopen maand ben ik erg druk geweest met het produceren van de nummers voor mijn cd. Het ging zeker niet altijd even makkelijk, maar ik ben erg enthousiast over de ontwikkelingen. Een cd ontwikkelen is iets zeer gecompliceerds, en veel handelingen heb ik nog nooit eerder verricht. Toch vertrouw ik dat er een mooi eindresultaat uit zal komen. Check hieronder een fragment van een lied waar ik momenteel aan werk, met de titel “Adam, waar ben je?”:

Adam, waar ben je?

Omdat ik probeer om een indicatie te krijgen van het aantal geïnteresseerden in mijn cd, heb ik een “aanmeldformulier” gemaakt voor geïnteresseerden. Als je geïnteresseerd bent in mijn album (die ik voor het einde van mei hoop uit te brengen), vul dan eventjes dit formulier in: https://goo.gl/forms/Z7OyaadcbfKcfFwA3 Dat zou me zeer helpen! Voel je ook vrij om wat promotie voor mijn album te maken, door de video te delen, of andere mensen “warm” te maken. Alvast bedankt!

Zoals ik al zei, ben ik de afgelopen maand voornamelijk bezig geweest met mijn muziek. Al het andere was voor mij van lagere prioriteit. (Moet kunnen, toch?) Ik heb tevens ook een YouTube-kanaal opgericht om al mijn muziek te behuizen: Van Deutekom Music. Geef het een kijkje!

Ondanks die focus op muziek, deed ik ook andere dingen. Ik mocht samen met wat vrienden de nazorg bij het christelijke muziekfestival Sound of Heaven verzorgen. Ook daar maakten we weer mooie dingen mee. Check hier de vlog van de dag:

Sound of Heaven Festival 2018 // VLOG #102

Verder ging ik met een grote groep Arnhemmers (plus mensen uit de rest van het land, iemand kwam zelfs helemaal uit Stadskanaal!) evangeliseren in het centrum van Arnhem. De Volkskrant liep mee die dag, en zal daar binnenkort een verslag over publiceren in de Volkskrant, dus de Volkskrant-lezers: opgelet! Het was een mooie dag. We mochten veel mensen bereiken met het evangelie, en best wat mensen werden aangeraakt door God. Evangelisatie is eigenlijk vet simpel, en zou natuurlijk moeten zijn voor ons allen! Ik hoop we allemaal een natuurlijke bovennatuurlijke levensstijl mogen aannemen! Check hier de vlog van de dag:

Evangeliseren met de Volkskrant! // VLOG #103

Verder mocht ik spreken bij christelijke studentenvereniging Ichthus Arnhem. Dit was echt een hele toffe avond! De thema van de maand bij de vereniging was de Heilige Geest. Ik sprak over de Heilige Geest, haalde Bijbelverzen aan, en deelde getuigenissen. Na afloop sprak ik met een paar mensen na over de avond. Uiteindelijk nodigden we de Heilige Geest uit om ons aan te raken. Toen begonnen de meeste mensen te huilen. Een aantal jongeren hadden nog nooit Gods nabijheid ervaren, maar dit was hun eerste keer. God is goed! Eén meid werd genezen van rugklachten, en ik mocht over nagenoeg iedereen profeteren, en zowat alles was erg specifiek en accuraat. Dit was twee weken geleden, en ik hoorde pas nog dat ze er nog steeds over doorpraten. Hopelijk voor hen blijft het niet iets eenmaligs. Maar wel echt tof dat God mij zo mocht gebruiken om een vuurtje te doen ontbranden onder de christelijke jeugd. Hopelijk meer van dat in de toekomst!

Aankomende maand

De lijn van de afgelopen maand zal ik doortrekken naar de maand maart: ik zal voornamelijk gefocust zijn op mijn muziek. Ik geloof echt dat het de investering waard is, en ik geloof dat de liederen echt een grote impact zullen maken. Vandaar dat ik me nu er nagenoeg volledig op focus. Verder heb ik wat kleine afspraken staan, maar niets van significantie om te vermelden in deze nieuwsbrief. Er zullen vast nog wel wat spontane en toffe dingen plaatsvinden! Oh ja, ik ben van plan om mijn eigen christelijke kledinglijn op te zetten, maar ik heb me er nog niet super goed in verdiept, maar ik geloof wel dat het wat tofs gaat worden! Als je mee wilt denken, dan is dat meer dan welkom!

Financieel

Financieel gaat het zoals het de laatste maanden altijd al gaat: het lukt net. Ik houd erg weinig over, en heb geen buffer voor onverwachtse kosten. Gelukkig is God trouw in Zijn voorziening, en steunen enkelen van jullie mijn bediening getrouw. Terwijl ik dit schrijf, moet ik weer denken aan het vers in de Bijbel dat zegt: “Maak al je zorgen aan God bekend”. Terwijl dat absoluut zo is, zien we Paulus vrolijk meermaals zijn zorgen bekend maken aan de christenen van zijn tijd. Ik denk dat het één het ander niet uitsluit. Ik vertrouw op God, en zie Zijn leidende hand, maar weet ook dat Hij door mensen heen wilt werken. Daarom hoop ik dat – als je dit leest – je het op je hart krijgt om mijn missie te steunen. Mocht je zelf financieel niet zo breed zitten, maar je wilt me wel steunen, dan kan je altijd nog mijn nieuwsbrieven met mensen in je omgeving delen, en hen warm maken om betrokken te worden in mijn missie. Alvast ontzettend bedankt!

Afgelopen maand sprak ik drie keer af met een echtpaar dat contact met me had opgenomen n.a.v. het artikel in De Gelderlander. Na die drie afspraken waren ze allebei compleet getransformeerd! Ze besloten mij 100 euro te geven, als steun voor mijn bediening en als dank – niet dat ik het erom deed. Ze zeiden: “dit geld is niets vergeleken met wat God voor ons gedaan heeft, maar toch willen we het je geven”. Het raakte me dat ze zo vrijgevig waren. Ik ben zo gewend dat zegeningen eenrichtingsverkeer zijn (in dat ik ontzettend veel geef, en men maar consumeert, zonder terug te zaaien). Het was tof om zo van dichtbij te ervaren dat sommige mensen “cultuur van eer/waardering” echt pakken.

Je steun wordt meer dan gewaardeerd!

PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom

IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Dankpunten
  • Ik dank God voor de toffe ontmoetingen die ik afgelopen maand had, en dat ik veel mensen van dichtbij heb zien veranderen!
  • Ik dank God voor de ontwikkelingen rondom mijn cd. Ik vertrouw dat Hij het leidt en dat het helemaal goed gaat komen!
Gebedspunten
  • Bidt ervoor dat mijn financiële situatie – net zoals mijn bediening – naar een “next level” zal gaan, en dat meer mensen financieel betrokken raken, en mensen echt gaan investeren in mijn missie. Als ik al zoveel kon bereiken met amper een budget, hoeveel te meer bij overvloed? 😉
  • Mijn linker heup staat waarschijnlijk niet helemaal goed, waardoor ik niet kan sporten. Ik heb me daardoor moeten uitschrijven bij mijn voetbalclub (waar ik de afgelopen 6 maanden “voetbalde”, maar in feite maar 65 minuten meespeelde vanwege deze blessure (en alle eerdere symptomen ervan). Ik ben er echt klaar mee eigenlijk. Bid a.u.b. mee dat dit ophoud!
  • Bid mee dat Dorien – de journaliste van de Volkskrant – een zeer positief artikel over ons zal schrijven!
Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.

P.S. Dit is mijn 12e nieuwsbrief! Ik ben nu een jaartje bezig. Bedankt voor iedereen die er vanaf het begin bij was! Voel je vrij om mijn nieuwsbrieven te delen met anderen. Ik plaats ze ook op mijn website: www.DanielVanDeutekom.nl, en daar kan iedereen zich opgeven voor de nieuwsbrief.

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.