Nieuwe gelovigen in Luxemburg // NIEUWSBRIEF JULI

Nieuwe gelovigen in Luxemburg // NIEUWSBRIEF JULI

Zendingsreis naar Luxemburg!

Evangeliseren in Luxemburg

Hoi! Ik zal er niet omheen draaien. Over de afgelopen maand heb ik best weinig te vermelden. Ik ben één weekje op zendingsreis naar Luxemburg geweest (daarover later meer), verder ben ik twee weekjes met familie en vrienden op vakantie geweest, en heb ik vooral erg veel rust gepakt. Nu ben ik alweer twee weken terug, en probeer ik weer mijn draai te vinden die ik tot een maand geleden had, namelijk zo snel mogelijk m’n cd afronden. Dat gaat nog een beetje moeilijk, omdat ik steeds tegen technische problemen aanloop, maar ook omdat drie bruiloften in zes dagen tijd niet echt meehelpt, vooral als je op twee ervan meespeelt in de band, maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen! Eind september is mijn target voor het releasefeestje.

Betreft Luxemburg: zoals ik vorige maand al had aangegeven ben ik één week naar Luxemburg geweest, waar ik met mede-evangelisten geëvangeliseerd heb. We hadden goede gesprekken, goddelijke ontmoetingen, en meerdere mensen die voor Jezus kozen. Check de vlog hieronder voor een uitgebreider verslag van de zendingsreis:

Aankomende maand

Zoals al aangegeven zal ik weer doorwerken aan mijn cd. Verder organiseer ik de komende weken diverse jeugdavonden, voor de jeugd in de regio Arnhem. In het verleden deed ik dat wel vaker, maar niet zo gestructureerd. Ik hoop dat nieuw leven in te blazen, vooral omdat ik zie dat het echt nodig is, en omdat ik jeugdwerk als onderdeel van m’n roeping zie. Tevens ben ik recent met veel (jong)gelovigen in contact gekomen, dus hoop ik zo mijn steentje bij te kunnen dragen.

Verder zal ik op de achtergrond bezig zijn met het vormgeven aan de drie dagen dat Rob Radosti in Nederland is (6 tot 8 november). Ik heb al twee kerken die Rob willen hosten, maar nog één dag is vrij. Het idee is dat Rob in de ochtend onderwijs geeft (voornamelijk over het uitdragen van het goede nieuws), dat we in de middag gaan evangeliseren, en in de avond een avond van doorbraak en aanbidding hebben, waar eventueel nieuwe “bekeerlingen” of geïnteresseerden een ontmoeting met God mogen hebben. Als jij geïnteresseerd bent om hem te hosten (waarschijnlijk is de dinsdag de vrije laatste vrije dag, maar schuiven is eventueel nog een optie, in overleg met de andere kerken), stuur me dan een berichtje!

Betreft evangelisatie: ik wil binnenkort nog een evangelisatieactie organiseren, maar ik moet nog een datum en een tijd prikken.

Financieel


Ik ben zeer dankbaar voor de giften die ik recent gekregen heb. Jullie stellen mij in staat om te doen wat ik doe en impact te hebben, en dat is super! Recent had ik het erg moeilijk, maar gelukkig keerde alles om. Nog steeds kan ik wel steun gebruiken, wegens onvoorziene zorgkosten, maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun!

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • Ik ben dankbaar voor de goede tijd die ik heb gehad. Ik was echt toe aan wat rust, en gelukkig kreeg ik die gelegenheid.
  • Mijn tijd in Luxemburg was echt een gave tijd. Bedankt voor jullie gebed ervoor!
  • Ik vroeg vorige maand om nieuwe mogelijkheden, en pardoes ben ik door diverse onbekende mensen benaderd om te komen spreken op hun jeugdgroepen. Bedankt voor het meebidden voor die ‘open deuren’!
Gebedspunten

  • Bid voor bovennatuurlijke hulp bij mijn cd, zodat alle technische obstructies opgelost zullen worden.
  • Blijf bidden voor nieuwe gelegenheden en ‘open deuren’.
  • Bid mee voor de jeugd hier in Arnhem. Ik ervaar dat God iets nieuws wilt beginnen, maar weet nog niet precies wat. Ik ben in ieder geval bereidwillig, en ik hoop en bid dat de komende jeugdavonden geslaagd zullen zijn!


Zoals altijd: bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartaprilmeijuni

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.