Zendingsreis naar Luxemburg! // NIEUWSBRIEF JUNI

Zendingsreis naar Luxemburg! // NIEUWSBRIEF JUNI

Zendingsreis naar Luxemburg!

Het is weer tijd voor mijn nieuwsbrief. Dit keer weer mooie updates!

Hoi! Daar ben ik weer! Afgelopen maand was – misschien niet heel verbazingwekkend – weer een maand waarin ik erg veel aan mijn cd gewerkt heb. Ik heb echt vet veel progressie mogen boeken. De helft van de 11 liedjes zijn (nagenoeg) af en bij 4 anderen ben ik over de helft. Maar twee liedjes moet ik nog aan beginnen, en dat zijn vertalingen en twist-offs van liedjes die ik al nagenoeg af heb, dus dat moet goed komen.

Omdat mijn cd nu hoogstwaarschijnlijk pas halverwege september uitkomt, lijkt het me tóch goed om wat materiaal vrij te geven, zodat jullie zien waarvoor ik alle moeite doe. Daarom heb ik vandaag ff de tijd genomen om een vlog te maken waarin ik een rondleiding geef door 7 van de 11 liedjes, en fragmenten ervan laat horen (natuurlijk niet de hele liedjes). Mocht je beperkt de tijd hebben, skip dan de eerste 9 minuten van het filmpje. Dan kom je meteen bij de preview tracks van m’n cd:

Ik ben erg tevreden met de tussentijdse resultaten. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat er zo’n kwaliteit uit zou komen (al zeg ik ’t zelf). Soms is het voor mij ook echt gissen waar ik aan zit te werken (omdat ik nog geen goede studio speakers heb). Dus was het echt een geweldige verrassing toen Marc – degene die mij helpt met mixen en masteren (de “finishing touch”) – wat dingen aanpaste aan mijn tracks, en ik plotseling echt goed gebalanceerde nummers hoorde.

Eerder in juni nam ik alsnog even de tijd om te gaan evangeliseren. We maakten weer gave dingen mee: Een vrouw uit Afrika die tijdelijk in Nederland was, had enkelen van ons team in haar dromen gezien, dus was ze één en al oor en werd ze zeer bemoedigd. Iemand voor wie ik gebeden had op de EO Jongerendag heeft echt een bijzondere genezing ervaren sindsdien. En nog veel meer gave dingen! Check de vlog als je bemoedigd wil worden:

Aankomende maand

Omdat ik echt even toe ben aan wat rust – zowel fysiek als mentaal – komt het ontzettend goed uit dat mijn ouders besloten hebben om met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Frankrijk te gaan. Ik ben dol op Zuid-Frankrijk (ik ben er tig keer heen gegaan, en de laatste keer was alweer zo’n 3 jaar geleden) en ik ben dol op de bergen. We verblijven aan de voet van de Mont Ventoux. Beter kan niet! Ik ben daar ook echt dankbaar voor.

Vooraf aan Zuid-Frankrijk verblijf ik één week in Luxemburg. Goede kennissen van mij – een stel dat zot is op evangelisatie – is daar al een tijdje bezig en ziet mooie resultaten. Toen de mogelijkheid kwam om hen te vergezellen in hun missie, greep ik die met beide handen aan. Ik neem mijn gitaar mee en mijn goede moed en enthousiasme, dus ik verwacht dat er zeker bijzondere dingen zullen gebeuren!

Financieel


Mede vanwege de spontane zendingsreis naar Luxemburg kan ik nog wel per direct wat steun gebruiken. Dus wil je mijn reis financieel ondersteunen, dan wordt dat zeer gewaardeerd! Ik wil ook een aanbod doen: Iedereen die mij de komende 7 dagen een gift geeft van 30 euro of meer (o.v.v. “Gift Daniel CD”), krijgt op het moment van release in september twee exemplaren: één voor jezelf en één voor een vriend die vrij mag komen van wettische mindsets 😉

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • Ik ben dankbaar voor de ontwikkelingen rondom mijn cd. Ik verwacht een dikke releaseparty te organiseren, dus ik kijk er zeer naar uit om alles uiteindelijk met jullie te kunnen delen!
  • Ik ben dankbaar dat vakantie voor mij exact op het juiste moment kwam. Ik heb zeer hard gewerkt en een frisse omgeving zal me zeker de laatste nodige inspiratie geven om de cd tot voltooiing te brengen!
  • Ik ben ook dankbaar voor de zendingsreis aankomende week in Luxemburg. Ik kijk erg uit naar wat God gaat doen!
Gebedspunten

  • Bid voor mijn tijd in Luxemburg: dat God door ons heen mag stromen en vele harten mag aanraken en tot de Vader zal brengen!
  • Bid voor hernieuwde inspiratie voor de cd.
  • Bid ook voor voorziening in middelen, nieuwe mogelijkheden en financiën.


Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.