Opwekking op school! // Nieuwsbrief Maart

Opwekking op school! // Nieuwsbrief Maart

Opwekking op school!


Hey hoi! Het is tijd voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Misschien is de titel van deze nieuwsbrief een beetje click-bait, maar ik denk dat ik er wel reden toe heb. Een tijdje geleden nodigde een leraar godsdienst van een middelbare school in de buurt van Zutphen mij uit om voor twee van zijn klassen een uur lang te vertellen over mijn leven en vragen te beantwoorden. Dus stond ik maandag 19 maart eindelijk voor de klas. Waarom eindelijk? Omdat het al vele jaren een verlangen van mij is om in het onderwijs te mogen delen over God en wonderen. Deze leerlingen hadden eerder al de documentaire “zondagskinderen” bekeken, en wilden graag ontdekken of het allemaal wel echt was, die wonderen.

Bij beide klassen deelde ik eerst wat, waarna ik diverse vragen beantwoordde. Na afloop mocht ik voor vele leerlingen bidden voor genezing – wel buiten schooltijd om, en allemaal puur vrijwillig. En velen werden ook genezen! Het was echt super tof om mee te maken, en ik hoop dit vaker mee te maken. Vele leerlingen hebben een ontmoeting met Jezus gehad. Enkele waren zelfs ontroerd en ervoeren vet veel rust. Al met al was dat een ontzettend geslaagde dag! Check hieronder de vlog over de middag:

'GENEZINGEN OP MIDDELBARE SCHOOL!!! // VLOG #105'

Verder heb ik eigenlijk een best wel eentonige maand achter de rug. Letterlijk. Ik werkte voornamelijk aan mijn muziek en zette dat steeds weer op mijn eerste prioriteit. Alleen soms kan het wel erg vermoeiend zijn als je een hele dag lang aan één liedje werkt, en een bepaald gedeelte tientallen keren achter elkaar hoort, om steeds weer verbeteringen toe te passen. Zoals ik al zei: letterlijk eentonig. Maar goed, ik kom er wel! Het voelt gelukkig wel fijn om zo druk aan één project bezig te zijn. Ik hoop echt dat het eindresultaat goed ontvangen wordt, maar voornamelijk dat de liedjes en de teksten velen zullen inspireren. Het leek me leuk om jullie nog een voorproefje mee te geven – ook als teken van dank voor jullie betrokkenheid. Dus heb ik gisteren en vandaag keihard gewerkt om één van mijn liedjes – een bonusnummer – van mijn aankomende album af te maken en er toepasselijk beeldmateriaal onder te zetten. Hieronder het resultaat:

'Snowfall in July // Drink & Rejoice! Promo Track'

Dit bovenstaande nummer (lied is immers een sterk woord, want er komt geen zang in voor) heb ik zo’n anderhalve maand geleden in een opwelling van inspiratie geschreven. Ik denk erover na om in de toekomst een muzikale cd uit te brengen. Maar dat is momenteel nog toekomstmuziek. Haha.

Ik heb ook lange tijd nagedacht over de titel van het album. Uiteindelijk heb ik besloten om het de titel te geven van één van de liedjes die erin voorkomt: Drink & Rejoice! Ik geloof dat we bij God kunnen drinken van de Nieuwe Wijn en ons mogen verheugen, vandaar dat ik denk dat deze titel zeker passend is voor de cd. Tevens ben ik erg enthousiast over het lied “Drink & Rejoice” zelf. Ik werk daar momenteel hard aan en hoop het binnen één week af te hebben. Het lied is erg opgewekt en gemakkelijk mee te zingen – iets wat in mijn ogen helaas nog te weinig voorkomt. Ik plan om de komende 2 maanden vaker alvast liedjes te releasen, voor de officiële releasedatum, dus blijf op de hoogte!

Zoals jullie wellicht al weten, ben ik momenteel in gesprek met een uitgeverij voor mijn cd. Ik hoop dat mijn cd uiteindelijk in christelijke boekwinkels zal komen te liggen. I.v.m. de inschatting van de oplage is het belangrijk om te weten hoeveel mensen een fysieke cd willen kopen, en hoeveel mensen voor een iTunes of Google Play aankoop willen gaan. Helaas hebben nog maar weinigen gereageerd, maar ik weiger te geloven dat maar tien mensen geïnteresseerd zijn in mijn muziek. 😉 Dus als je geïnteresseerd bent, neem dan eventjes 30 seconden de tijd om dit formulier in te vullen: www.bit.ly/DrinkandRejoice. Super bedankt!

Aankomende maand

Een tijd geleden vroeg ik jullie om te bidden dat ik meer spreekgelegenheden zou krijgen. Sinds die tijd heb ik echt een vermenigvuldiging gezien in het aantal uitnodigingen voor spreekbeurten. Deze maand (april) zal ik twee keer op een zondagavond in Deventer spreken bij een jeugdgroep. Toevallig van twee totaal verschillende kerken. Aankomende zondag is de eerste keer. Dan sta ik voor een groep jongeren voor wie de Heilige Geest nog tamelijk onbekend terrein is, en krijg ik alle vrijheid om ze te introduceren aan de Heilige Geest. Vet tof! Verder zal ik ook op een doordeweekse avond spreken in Eindhoven. Leuk!

Een tijdje geleden gingen we met de Volkskrant evangeliseren. Het duurde even, maar hoogstwaarschijnlijk zal deze maand het artikel over die middag dan eindelijk in de krant verschijnen! En uiteraard zal ik ook deze maand weer druk bezig zijn met mijn muziek.

Financieel

Momenteel ben ik in gesprek met stichting Frontrunners om giften via hen te laten lopen. Zij hebben een handige en legale constructie opgebouwd, waardoor de giften belastingaftrekbaar zullen zijn. Ze hebben immers een IBAN status. Ik hoop dat dit een succes zal worden, en dat ik dat volgende maand met jullie kan mededelen!

Verder ben ik erg dankbaar voor alle steun die ik de afgelopen maand ontvangen heb. Mocht je af en toe geven? Super bedankt! Misschien wil je overwegen om maandelijks te gaan geven? Al is het een klein bedrag. Dat geeft mij namelijk meer duidelijkheid voor welke investeringen ik kan doen. Ik denk er momenteel bijvoorbeeld aan om een stabilisator voor mijn mobiel (die een super goede camera heeft) te kopen, waardoor ik beelden van de natuur kan maken in super goede kwaliteit. Ik wil namelijk videoclips maken (of lyrics video’s) voor al mijn nummers. Dat is nog een hele klus, dus het kan zomaar zijn dat de release van mijn cd een maand verschoven wordt, maar alsnog. Maar goed, ik dwaal weer af.

Conclusie: Jullie steun wordt meer dan gewaardeerd, en ik ben er super dankbaar voor! <3

PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom

IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Dankpunten
  • Ik ben dankbaar voor de spreekbeurt die ik mocht geven op die middelbare school. Hopelijk meer van dat dit jaar nog!
  • Ik ben dankbaar voor de aankomende spreekbeurten. Dit is iets waar ik al vet lang naar verlang, en nu lijkt het eindelijk van de grond te komen!
  • Ik ben dankbaar voor mijn cd en voor de apparatuur die ik heb om alles op te nemen. Het is gewoon zo tof om de kans te hebben om mijn eigen muziek te kunnen produceren
Gebedspunten
  • Bid met mij mee dat de spreekbeurten die ik geef vol zullen zijn van Gods kracht, en dat de harten van jong en oud geraakt zullen worden en dat levens veranderd zullen worden!
  • Bid met mij mee dat de productie van mijn cd gestaagd verloopt, en dat ik de “deadline” van eind mei mag halen. Bid dat de juiste praktische deuren open zullen gaan.


Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.

OPROEPJE:
Mocht je willen meedenken betreft mijn muziek en de videoclips, dan is dat meer dan welkom! Ik ben nog op zoek naar een vormgever, een logo en een omslagfoto voor de cd. Verder kan ik wel wat mooie stabiele (natuur)beelden gebruiken. De beelden in de bovenstaande video zijn rechtenvrij, maar dat zijn ook meteen alle goede beelden die ik kon vinden. Mocht jij wat beelden hebben, of iemand die jij kent, licht me dan even in!

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.