Gave Ontwikkelingen! // Nieuwsbrief Maart

Gave Ontwikkelingen! // Nieuwsbrief Maart

Een terugblik

Hey allemaal! Het is weer tijd voor mijn nieuwsbrief!

De afgelopen twee maanden heb ik weer bijzondere dingen mogen meemaken. Laten we beginnen bij het begin: ik ben bij BNN langs geweest voor een opname voor een tv-programma. Vervolgens is de aflevering online gekomen (bekijk hem hier terug), en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben! Ik heb er ook een droge reactievideo op gemaakt, zoals hieronder te zien is:


Ook EOBEAM en CIP deelden de video! Verder was Amber Moekardanoe – die meezong op mijn cd – op televisie bij De Verandering van de EO. Ik kwam ook eventjes in beeld met m’n nummer “Sta Op, Mijn Kind”. Ondertussen heb ik de beelden waarin Amber en ik dat nummer zingen in de grootste kerk van Arnhem van de EO ontvangen, en zal ik er hopelijk spoedig een akoestische videoclip uit editen.

Begin februari was ik ook samen met Amber in Alkmaar, voor een toffe Drink & Rejoice aanbiddingsavond! Ook had ik me voorgenomen om deze tijd vaker te gaan evangeliseren. Dat is zeker gelukt, zoals je kan zien in de onderstaande video:


Begin maart mocht ik ook onderwijs geven over genezing op het Soul Survivor toerustingsweekend. (VIDEO) Ik verscheen samen met evangelist Florens van der Spek in een reactievideo van Worship Masters Academy. Ook heb ik cameraman gespeeld op de conferentie Tijd voor Openbaring met Annalise van Rensburg (van de prachtige film Sons of God), waarna ik de beelden gemonteerd en geüpload heb. De zeven sessies op YouTube hebben al veel mensen gezegend.

In de vorige nieuwsbrief had ik aangegeven meer diepgaande video’s op YouTube te zetten. Dat heb ik ook gedaan. Naast de eerder genoemde video’s heb ik ook besloten om te beginnen met een podcast, waarin ik dieper in kan gaan op een onderwerp dan gewoon is in mijn video’s. Er staan al twee afleveringen online: Hoe Versta Je Gods Stem? en Het Vaderhart Van God. Ik heb al zeer positieve reacties gekregen. Iemand gaf bijvoorbeeld aan bevrijd te zijn van angst voor God de Vader. positieve reacties gekregen. Iemand gaf bijvoorbeeld aan bevrijd te zijn van angst voor God de Vader.

Aankomende tijd

Recent vermeldde ik dat ik aan het schrijven ben voor mijn tweede album, die geheel Nederlandstalig zal worden. Ik ben al over de helft met het schrijven, en verwacht enkele nummers in de komende maanden uit te gaan brengen als singles. Op Goede Vrijdag (19 april) zal ik een evangelisatieactie en aanbiddingsavond leiden in Maasdijk. Als je mee wil evangeliseren, ben je meer dan welkom! En in de avond zullen Amber en ik enkele van onze nummers spelen, in combinatie met enkele bekendere nummers. Het gaat een gave tijd worden!

Opwekking en EO Jongerendag naderen weer. Ook dit jaar zal ik aanwezig te zijn om te bidden en te vloggen. Op Opwekking zal ik ook betrokken zijn in het leidinggeven en ondersteunen van het gebedsteam op het Jongerenterrein. Ik heb hier echt dik veel zin in!

Aankomend weekend is er een internationale conferentie in mijn thuisgemeente van Partners in Harvest Nederland. De oprichter van Partners in Harvest International – John Arnott, die de voorganger is van de kerk in Toronto waar de Toronto Outpouring plaatsvond in de jaren 90 – zal komen spreken, samen met enkele bekende Nederlandse en Engelse sprekers. Ik zal helpen in de aanbidding, de vertaling en het leiden van de evangelisatieactie. Zaterdagmiddag is er een grootschalige evangelisatieactie, waar meer dan 60 man aan mee zullen doen. Ik raad je echt aan om een ticket te kopen (€25,-) en erbij te zijn. Het belooft echt een bijzonder weekend te worden. Kijk voor meer info op: https://partnersinharvest.nl/

Ik wil deze zomer graag op zendingsreis naar Lloret de Mar met zendingsorganisatie BeachMission. BeachMission heeft mij ervoor benaderd en het klikte meteen. Echter: het kost wel zeker wat. Ik wil twee weken daar evangeliseren en andere evangelisten begeleiden, en daar heb ik zo’n 1200 euro voor nodig. Je zit in het hartje van de drukste uitgaansplek van Spanje, en dat is helaas niet gratis. En zo komen we bij het volgende onderdeel:

Financieel


Ik ben iedereen die in mijn missie wil investeren ontzettend dankbaar. Ik kan dit niet alleen en heb mensen zoals jullie nodig die betrokken willen zijn en willen bijdragen aan mijn bediening. Voor de zendingsreis naar Lloret de Mar kan ik nog wel wat steun gebruiken. Mocht je het op je hart hebben, dan kun je mij op de volgende manieren helpen:

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Bedankt!

Dankpunten

  • Ik heb jullie gevraagd om te bidden voor de BNN uitzending: ik had niet beter durven dromen! Ik heb zo’n beetje de meeste spreektijd gekregen en mocht getuigen over wonderen die God gedaan heeft. Hoe gaaf?!
  • Ik vind het tof om te zien hoe God me gebruikt in diverse media, waaronder op YouTube.
  • Ik heb de laatste maanden weer nieuwe nummers geschreven. Ik ben er zeer enthousiast over en ik ben God dankbaar voor de inspiratie.
Gebedspunten

  • Bid dat God de komende tijd machtig zal bewegen tijdens de evangelisatieacties.
  • Bid voor nog meer gave video’s die velen mogen bemoedigen.
  • Bid voor wat je op je hart krijgt.


Jullie reacties zijn welkom! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
maa19jan19nov18sep18aug18jul18 – jun18 – mei18 – apr18 – maa18 – feb18 – jan18 – dec17

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.