Opwekking & EO Jongerendag waren geweldig! // NIEUWSBRIEF MEI

Opwekking & EO Jongerendag waren geweldig! // NIEUWSBRIEF MEI

Mei = blij

Ieder jaar is mei weer een mooie maand

Yes! Weer een nieuwsbrief van Daniël! Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Afgelopen maand was weer een gave maand. Mei is dat wel vaker geweest de afgelopen jaren. Dankzij Opwekking en de EO-Jongerendag zijn er namelijk genoeg gelegenheden om voor mensen te bidden die open staan voor gebed. Zo ook dit jaar. Op Opwekking draaide ik mee in de nazorg op het jongerenterrein. Daar deed God veel bijzondere dingen door de nazorgers heen.


Genezing van reuma-symptomen

Ikzelf mocht bidden voor een jongedame die me de afgelopen twee jaar om de maand een berichtje stuurde met de vraag of ik voor haar wou bidden i.v.m. haar reuma. Dat deed ik dus ook vaak (ook geregeld over de telefoon), maar zonder direct en blijvend effect. Op Opwekking kwam ze langs en mocht ik onder handoplegging voor haar bidden. Na twee minuutjes bidden ervoer ze veel minder pijn in haar armen. Die kon ze al maanden amper bewegen. Na gebed kon ze haar mitella af doen en kon ze veel vrijer bewegen! Dit is tot op heden blijvende genezing. De artsen zeggen ook dat de reuma gestabiliseerd is. Natuurlijk hadden we liever gezien dat het meteen weg was (zoals ik wel eerder heb meegemaakt), maar alsnog is het echt een wonder. Ze is nu niet meer aan huis vastgekluisterd, en kon laatst nog de avondvierdaagse lopen, iets wat ze al jaren niet meer kon doen zonder pijn. Check in de vlog hieronder alle gave dingen die ik op Opwekking heb meegemaakt!

Verder was de EO-Jongerendag ook echt weer als vanouds gaaf! Meestal ben ik niet zo geïnteresseerd in de hele show binnen, maar bid ik liever voor mensen rondom de GelreDome. Zo ook deze keer. Ik was samen met twee vrienden op pad en bad voor vele tieners voor genezing… Maar helaas zagen we helemaal NIETS gebeuren. Dat was echt wel een tegenvaller. Maar “door geloof en geduld/volharding beërven we de belofte” (Heb. 6:12). Dus bleef ik doorgaan, zelfs toen het al afgelopen was.

De laatste twee mensen waarvoor ik bad werden allebei genezen. Het was haast alsof ik door iets geestelijks heen moest breken, voordat er genezing kon plaatsvinden. Ik heb dit vaker gehad en heb geen flauw benul waar het aan ligt. Maar volharden werkt wel! Eén van de twee genezen mensen heb ik nog steeds contact mee. Hij geeft aan dat hij nagenoeg geen buikpijn meer heeft. Hij had er al een half jaar last van en de artsen hadden er geen verklaring voor. Geen enkele medicatie sloeg aan. Maar God heeft hem bevrijd! Ook slaapt hij weer hele nachten in plaats van één uur of helemaal niets. Check in de onderstaande vlog al mijn avonturen op de EO-Jongerendag!

Wat ook gaaf is, is dat de NOS ons spontaan aansprak en begon te interviewen. Daar heb ik uiteraard geen problemen mee, dus sloeg ik mijn slag. Wetende dat media lekker houdt van knippen en plakken, dacht ik: “Ik moet met pakkende one-liners komen”, dus zei ik maar dingen als “God is goed”, “we zien dat God allemaal mensen geneest” en “de wonderen zijn de wereld nog niet uit”. Misschien heb je door dat ik het een beetje geforceerd zeg, maar ach. Het filmpje is wel meer dan 130.000 keer bekeken. Hopelijk heeft het iemand uitgedaagd om ‘dat genezingsgebeuren’ maar eens onder de loep te gaan nemen. Check hieronder de video van de NOS!

De afgelopen weken ben ik weer uitvoerig bezig geweest met het afronden van mijn cd. Helaas duurt het allemaal langer dan ik wens, maar de resultaten mogen er echt wel wezen. Lange tijd had ik echt een strakke deadline. Eerst wou ik hem vóór Opwekking nog klaarhebben. Daarna eind juni/begin juli. Ik vrees dat ik die deadline ook niet ga halen, waar ik erg van baal. Ik geef niet snel op, dus ook dit keer niet, maar ik weet niet of het nog te halen is. De afgelopen weken werkte ik er soms 13 uur per dag aan, dus aan inzet niet tekort. Maar ik kan niet beloven dat de cd begin juli beschikbaar is.

Halverwege juli ga ik twee weken op vakantie – één week met familie en één week met wat vrienden – dus als ik de deadline van begin juli niet haal, zal ik de release over de zomerperiode heen moeten tillen. Gelukkig heb ik wel één meevaller. Een maat van mij en lezer van deze nieuwsbrief – Marc van der Meulen – helpt mij met het masteren (het proces van alles finetunen) van de cd. Daardoor zal alles vol en in balans klinken. Hij heeft mij al één sample gestuurd van zijn mastering van Drink & Rejoice, en het klinkt nóg beter dan ik verwachtte. Check hier een prachtig lied die hij eerder gemasterd heeft.

Aankomende maand

Aankomende maand zal voor mij nagenoeg hetzelfde zijn als afgelopen maand: mijn cd zal de hoogste prioriteit hebben. Daarnaast heb ik een aantal afspraakjes en zal ik vast wel nog een keertje de straat op gaan. Ik ben de afgelopen tijd gaan nadenken over wat mijn plannen zijn na de zomer, als ik mijn cd af heb. En ik denk dat ik een volgend doel heb om naar toe te werken. Gisteren belde ik met een maat uit Amerika, en vanuit het niets raakte Gods Geest ons beiden. Ik begon extreem accuraat te profeteren over hem. Het was echt bizar. Vanuit het niets sprak hij ook rake woorden over mij uit, en één woord sprong eruit: “Daniël, ik zie je een evangelisatietour door Nederland doen. Eén maand lang ga je van stad naar stad, en deel je het goede nieuws, en zet je wat in gang.” Nu zegt de Bijbel dat we alle profetieën dienen te toetsen, en de goede dienen te behouden. Nu ga ik er nog over bidden, maar in mijn hart klikt het in ieder geval wel. Dus ik acht de kans groot dat ik aankomende oktober een Nationale Evangelisatie Tour (NET) houd. Klinkt wel gaaf.

Verder is er wellicht een mogelijkheid dat ik in het begin van juli nog een week op zendingsreis naar Luxemburg gaat. Dat lijkt me in ieder geval erg gaaf, maar ik moet nog maar zien hoe het loopt met mijn cd. Eerst de cd en daarna kijken we wel verder!

Financieel


Bedankt voor iedereen die mij de afgelopen tijd financieel heeft gesteund! Ik wou nu eigenlijk nog een leuk aanbod doen betreft mijn cd, maar stel dat even uit, omdat ik niet teveel kan beloven momenteel. Maar… Elke investering draagt wel bij. Alvast super bedankt!

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • Ik ben dankbaar voor de groei die mijn YouTube-kanaal momenteel doormaakt. Mijn investeringen beginnen vrucht te dragen. Ik hoef niet zozeer bekend te zijn. Ik wil een grote impact maken, en tegenwoordig bereik je dat door veel views te hebben.
  • Verder ben ik erg dankbaar voor Gods trouw! Ik merkte een tijdje geleden dat ik nog amper bad voor genezing en amper nog profeteerde. Dus begon ik te bidden voor een toename van die gaven. Nu zie ik de uitwerking ervan. God is trouw!
  • Ik ben ook dankbaar voor de ontwikkelingen rondom mijn cd.
  • Verder wil ik jullie bedanken voor jullie gebed voor een glorieuze Opwekking & EO Jongerendag. Ik voelde me er echt door gedragen.
Gebedspunten

  • Bid voor het proces rondom de cd. Dat ook de praktische puntjes die nog geregeld moeten worden voorspoedig zullen verlopen.
  • Bid dat God duidelijkheid mag geven voor het komende seizoen.
  • Bid dat de impact van mijn video’s zal blijven groeien en dat de juiste mensen het zullen kijken en dat het hen zal raken.


Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartapril

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.