Binnenkort weer op TV en ‘Drink & Rejoice’ is uit! // NIEUWSBRIEF NOVEMBER

Binnenkort weer op TV en ‘Drink & Rejoice’ is uit! // NIEUWSBRIEF NOVEMBER

Veel mooie ontwikkelingen!

Hey hoi! Het is weer tijd voor mijn nieuwsbrief. Eigenlijk was het dat vier weken geleden al, maar wegens de drukte heb ik een maandje overgeslagen, en dat bevalt me prima. Ik denk dat ik voortaan eens in de twee maanden een nieuwsbrief eruit ga zenden. Dat geeft mij meer rust, en dan heb ik ook gelijk meer te vertellen!

Maar dit keer zeker geen tekort aan toffe ontwikkelingen om met jullie te delen. Mijn cd “Drink & Rejoice” is namelijk uit! Zoals je waarschijnlijk al weet heb ik bijna een jaar fulltime gewerkt aan mijn debuutalbum, en ruim een maand geleden kwam hij uit. De eerste helft van de cd staat gratis op YouTube (inclusief 2 videoclips en 3 lyrics video’s), Spotify en Apple Music. Alle informatie over de cd (inclusief teksten en akkoorden) kun je vinden op mijn website: www.DrinkandRejoice.com. Mocht je hem nog niet gekocht hebben, maar dat wel willen doen, dan kan je hem bestellen via: www.DrinkandRejoice.com/cd. Via daar kun je hem ook kopen via iTunes!

Zoals gezegd is hij nu al een ruime maand uit, en de reacties zijn overweldigend geweest. Vooral over Lopen over Water (#2) en Raindrops (#6) heb ik zeer veel positieve reacties gekregen. Dit geeft me moed voor de toekomst, en ik heb dan ook al een aantal nummers klaar liggen voor toekomstige producties waar ik eigenlijk niet op kan wachten. Ik mocht nog promotie maken op Mission Possible, waar ik voor het eerst in mijn leven de aanbidding leidde voor kinderen. Echt te schattig. Volgende week zaterdag 8 december zal ik samen Amber & band in Arnhem een aanbiddingsconcert houden, waar we veel van mijn nummers plus wat bekendere nummers live spelen. Gisteren hadden we de repetitie, en het beloofd super gaaf te gaan worden! Toegang is gratis. Locatie: Arnhem. Klik hier voor verdere informatie. (P.s. dan kan je ook de cd kopen, MET handtekening. Tja, plotseling willen mensen een handtekening van me. Zelfs mensen met wie ik al jaren bevriend ben! Rare wereld…)


Hierboven zie je #3 van mijn cd: Sta op, mijn kind. CIP.nl besloot hem te delen. Daar hoor je mij niet over klagen.

Rob Radosti

Rob Radosti was natuurlijk ook in Nederland! En wat was het geslaagd zeg… Ik ben erg blij dat ik hem heb mogen uitnodigen en met de hulp die ik erbij kreeg. We hadden een aantal bijzondere en vet profetische momenten. Tijdens de evangelisatieacties hebben meerdere mensen een keuze voor Jezus gemaakt! Ook zagen we meerdere genezingen. Ook was de aanbidding erg bijzonder. Persoonlijk heb ik denk ik in een jaar tijd God niet zo krachtig ervaren. Verder hebben we ook het onderwijs van Rob – wat als uitdagend en verfrissend ontvangen werd – opgenomen. Je kan hier de sessies terugluisteren.

Rob was echt een zegen voor ons. Gelukkig konden wij ook een zegen voor hem zijn. Het offer dat we naar hem over mochten maken was op één dollar na exact waar hij om gebeden had! Ik heb van de conferentie een samenvattende vlog gemaakt, die je hieronder kan zien.


Verder mocht ik spreken op diverse plekken, waaronder in Enschede bij een studentenvereniging, waar ik ook mijn dubbelganger ontmoette. Verder heeft Volkskrant weer contact met me opgenomen over een artikel waar ze al sinds februari mee bezig zijn. Ergens in de komende maanden moeten ze dan eindelijk dat artikel gaan publiceren. Maar dan heb je wel meteen twee pagina’s vol met reclame voor het Koninkrijk (alhoewel ze ook de andere kant laten horen).

Tevens heeft BNN contact met me opgenomen omdat ze mij wel in een nieuw programma van hen kunnen gebruiken. Ik heb na enige twijfel ja gezegd. In de spotlights staan heeft ook zo z’n keerzijde namelijk. En ik ben op een gekke manier toch een beetje introvert. Negen maanden in mijn studiootje werken aan mijn cd, helemaal in m’n eentje: prima te doen. Afijn. De hoge baas bij BNN moet nog toezeggen, maar hoogstwaarschijnlijk wordt het een ja. In januari zijn dan de opnames en in februari kom ik op tv. Leuk!

Financieel


Ik ben ontzettend dankbaar voor al jullie steun en betrokkenheid, ook op het financiële vlak. Totdat manna uit de hemel valt, is geld gewoon handig om rond te komen (duh). Als je wil investeren in wat God door mij heen doet, dan wordt dat ontzettend gewaardeerd! Info hieronder. (Beste collecte-speech. Ever.)

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • Ik ben erg dankbaar voor alle mooie ontwikkelingen: zowel in de media, als op persoonlijk vlak.
  • Ik ben dankbaar dat de komende tijd wat rustiger zal zijn voor mij. Het was toch enigszins slopend. Veel verantwoordelijkheden dragen is een goede leermeester, en het vormt je echt. Maar het kan ook erg vermoeiend zijn. Ik hoop en vermoed dat de komende tijd wel wat rustiger zal zijn.
Gebedspunten

  • Bid mee dat de aanstaande productie met BNN een succes mag worden en dat God positief in beeld mag komen. Bid hetzelfde voor het grote artikel in de Volkskrant.
  • Ik heb een aantal profetische woorden ontvangen die erop duiden dat de komende tijd echt anders zal zijn dan de afgelopen tijd. Ik weet alleen nog niet in welke zin. Bid voor dat God mij er helderheid over zal geven.


Jullie steun betekent veel voor mij.
Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptember

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.