#RevivalNotReligion conferentie met Rob Radosti

#RevivalNotReligion conferentie met Rob Radosti

 

Het hart van God wordt door verschillende sprekers op diverse manieren openbaar gemaakt. Wij als Out of the Box hosten geregeld dergelijke inspirerende sprekers. Komend jaar is dan ook niet anders. Op vrijdag 26 januari hebben wij de grote eer om internationaal bekend spreker Rob Radosti te mogen verwelkomen. Momenteel maakt hij een tour door Europa en doet daar verschillende landen mee aan. Op vrijdag 26 januari zal hij in Nederland zijn.

Afgelopen oktober hadden we het genoegen om Darin Hufford – net als Rob een Amerikaan – op bezoek te hebben. Dit is ons erg goed bevallen, en wij geloven dat het een geweldige impact zal hebben als Rob zijn visie met ons zal delen.

Rob staat bekend als een charismatische spreker met grote openbaring over Gods liefde en genade. Daarnaast weet hij mensen uit te dagen om in het bovennatuurlijke te gaan wandelen. Hij is zelf een voorloper op het gebied van het bovennatuurlijke, en ziet dan ook geregeld ontzettend bijzondere wonderen. Ken je Rob nog niet? Krijg dan een indruk van hem d.m.v. deze korte preek: https://www.youtube.com/watch?v=nTEHtSfT4Ek

— PROGRAMMA —

– De middagsessie zal een intieme sfeer hebben. Er zal gelegenheid zijn om Rob persoonlijke vragen te stellen. Er zal tijd zijn voor aanbidding, voor gebed en voor soaken.
– Vervolgens zullen we samen genieten van een heerlijke maaltijd verzorgt door cateringbedrijf Feestelijk Eten, zie: http://feestelijketen.com
– De avondsessie zal echt een avond van doorbraak zijn. Rob krijgt alle vrijheid om de boodschap te brengen die de Heilige Geest hem gegeven heeft. Dit kan gepaard gaan met wonderen, tekenen en diepe ontmoetingen met God.

— TIJDEN —

14:00 – Inloop middag
14:30 – Start middagprogramma
17:30 – Avondeten
19:00 – Inloop avond
19:30 – Start avondprogramma
22:00 – Einde programma

Meldt je hier aan: http://wijzijnoutofthebox.nl/robradosti.html

Blijf op de hoogte door op Facebook aan te geven dat je komt: https://www.facebook.com/events/398712113881247

Wil je meer te weten komen over Daniël van Deutekom? Lees dan zijn eerste openbare nieuwsbrief om een korte impressie te krijgen: http://www.danielvandeutekom.nl/nieuwsbrief

Kijk hier naar een promo filmpje betreft het evenement:

En vergeet het niet te delen met vrienden en familie die er nog niet vanaf weten, maar er wellicht wel graag bij willen zijn!

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.