CD-RELEASE & ROB RADOSTI! // NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

CD-RELEASE & ROB RADOSTI! // NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

CD-Release is om de hoek/Rob komt eraan!

Toen ik moest bedenken wat de kop bovenaan deze nieuwsbrief zou worden, kon ik niet kiezen tussen twee voor mij zeer belangrijke gebeurtenissen die eraan zitten te komen: 1. de release van mijn debuutalbum “Drink & Rejoice”, en 2. de conferentie met Rob Radosti begin november. Dus vandaar de mooie combo!

Zo. Het is weer tijd voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of eigenlijk: ik ben zes dagen te laat. In de vorige nieuwsbrief had ik beloofd dat ik de nieuwsbrief er weer een keertje “op tijd” zou uitzenden (dat is namelijk de eerste van de maand). Helaas is dat dit keer opnieuw niet gelukt, máár met goede reden. Ik ben de afgelopen weken – sinds de vorige nieuwsbrief eruit ging op 17 september – extreem druk bezig geweest met het op tijd af krijgen van mijn cd. Vorig weekend heb ik drie nachten achtereen super slecht geslapen wegens cd-stres. Maar gelukkig ging er een flinke last van mijn schouders af toen ik dinsdagmiddag alles (muziek en artwork) naar de drukkerij opstuurde. Toen ik het opgestuurd had, moest ik wel even een traantje wegpinken.

Misschien is het moeilijk voor te stellen, maar dit project nam de afgelopen maanden zo’n beetje al mijn focus in. En dat het dan eindelijk voorbij is, is heerlijk! Woensdag en donderdag had ik dus echt even de tijd nodig om uit te rusten. En van vrijdag tot vandaag ben ik druk bezig geweest met het maken van twee promotiefilmpjes die kostte wat kost in deze nieuwsbrief moesten komen. Vandaar dus dat ik de nieuwsbrief nu pas verzend! Maar goed… Betreft dat eerste promotiefilmpje: het leek mij gaaf om van elk nummer 30 seconden met jullie te delen! Dus in de onderstaande video krijg je 30 seconden te horen. Geniet ervan!


Ik hoop dat de bovenstaande preview je even enthousiast heeft gemaakt over Drink & Rejoice als ik. Ik zou het zeer waarderen als je mij een beetje helpt in het promoten van de cd door het bovenstaande filmpje te delen. Alvast bedankt!

Aankomende maand

Zoals eerder al vermeld komt mijn cd op vrijdag de 19e uit. In Arnhem zal er een release-party zijn. Entree is gratis, dus je bent meer dan welkom! Alle informatie vind je op: https://www.eventbrite.co.uk/e/cd-release-drink-rejoice-tickets-50338253070. Als je er niet bij kan zijn, dan is dat geen probleem! Je zal het live kunnen volgen vanaf mijn tijdlijn op Facebook! (We streamen de hele avond.) Je kunt de cd ter plekke kopen, maar ook pre-orderen via: https://www.greatlifepublishing.nl/shop/drinkandrejoice/. Dan verschijnt hij vanzelf op de deurmat! (Via iTunes en diversen zal hij ook verkrijgbaar zijn, en de eerste 5 nummers zullen te streamen zijn via YouTube, Spotify, e.d.)

Vóór de release ben ik nog wel even zoet met promotie, met praktische zaken rondom de release, en met het maken van zogeheten lyrics video’s voor de eerste vijf nummers (en mogelijk nog een videoclip of twee). Ook na 19 oktober zal ik nog wel druk zijn met de promotie. Momenteel zijn we met Mission Possible (24-27 okt.) aan het praten betreft promotie op die conferentie. De cd zal sowieso een prominente plek krijgen. Ook komt er een banner te staan, en zal er een soort meet-and-greet gehouden worden. Ik zal er de hele conferentie staan, dus dat moet wel goed komen. Wegens deze drukte heb ik mijn spreekbeurt bij de studentenvereniging in Enschede van de 25e verplaatst naar anderhalve maand later. Drukke tijden…

De dagen vóór Mission Possible zijn er ook zo’n 30 gelovigen uit Engeland in de Vluchtheuvel (mijn thuisgemeente in Arnhem). Met hen zullen we ook gaan evangeliseren, dus gelukkig komt daarmee wel mijn wens uit om vaker weer de straat op te gaan! Het avontuur wacht 😉

Iets meer vooruit in de tijd: Rob Radosti zal – zoals eerder aangegeven – begin november drie dagen in Nederland zijn. Ik mag hem – in samenwerking met twee gemeentes – hosten, en ik geloof dat het vet gaaf en bijzonder gaat worden! De onderstaande video geeft een accuraat beeld van waar Rob voor staat:

Wil je meer informatie, of wil je je gratis opgeven voor één avond, of de hele conferentie met Rob? Ga dan naar: https://www.eventbrite.co.uk/e/rob-radosti-in-nederland-revive-and-reform-europe-tour-tickets-50134685193

Ik denk dat ik het voor nu hierbij laat. Ik kan nog vet veel gave dingen vertellen die er aan de hand zijn, maar dat is voor een later moment! Hopelijk zie ik je bij de cd-release, of bij Mission Possible bij de cd-hoek!

Financieel


Ontzettend bedankt voor jullie steun! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: zonder jullie steun was dit alles (de cd, documentaire Zondagskinderen & RTL Late Night, zendingsreizen, evangelisatieacties, etc.) niet mogelijk geweest. Ontzettend bedankt!

Direct:
PayPal: www.paypal.me/vandeutekom.
Patreon: www.patreon.com/vandeutekom
IBAN: NL39 ABNA 0425 7303 36, t.n.v. D.S. van Deutekom.

Belastingaftrekbaar (ANBI), maar indirect:
T.n.v. Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem
IBAN: NL78 SNSB 0962832200 of NL62 INGB 0002420800
O.v.v. Gift bediening Daniel

Dankpunten

  • De afgelopen twee maanden vroeg ik om gebed voor het jeugdwerk hier in Arnhem. Afgelopen maand zei ik dat er al mooie ontwikkelingen waren. Die stijgende lijn blijft zich doortrekken. Ik geloof dat God echt mooie dingen onder de jeugd hier gaat doen!
  • Ik vroeg om gebed voor de laatste loodjes rondom de cd, en met name dat het niet nét fout zou gaan. Gelukkig had ik alles net op tijd af. Bedankt voor jullie steun in gebed. Serieus: ik heb het ontzettend ervaren!!! Op sommige momenten was Gods leiding in dit proces echt niet normaal sterk. Bedankt voor jullie gebed.
Gebedspunten

  • Bid mee dat de cd een grote impact mag hebben, en juist de mensen mag bereiken die het oh zo nodig hebben!
  • Blijf a.u.b. bidden voor het jeugdwerk hier. Dat God zich op een bovennatuurlijke manier zal vertonen!
  • Bid met mij dat de juiste mensen naar de conferentie met Rob Radosti mogen komen.


Zoals altijd: bedankt voor jullie betrokkenheid en steun! Liefs, Daniël.


Vorige nieuwsbrieven:
decemberjanuarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustus

Reacties

reacties

Reageren is niet mogelijk.